Dog friendly city .

 

▪️I Love Vienna and  we travel there every year 1-2 times . We were there with Marvin 3 times and I can say that this beautiful city is dog friendly .

Now we have 2 dogs and we were thinking that our city trips will be a problem . If you want to walk several hours in the city you know that your small dog will be tired and you must catch him to the hands. But If you have 2 dogs?

We spend a great time there and M&M ‘s new “dog car” help us . I was pleasantly surprised how comfortable is to travel with dog stroller .  When we brought Margo we were thinking about dog stroller , but did not buy it because of different doubts. It was our first dog trip with stroller and it was absolutely perfect. Marvin&Margo enjoyed ride in it!🙌 If you have at least 2 dogs I can just recommend it . This one is Sport Dog Stroller from Akinu http://www.akinu.com

▪️Miluji Vídeň! Cestujeme tam každý rok 1-2 krát. Byli jsme tam s Marvinem třikrát a můžu říct, že toto krásné město je  Dog friendly .

Nyní máme 2 psy a mysleli jsme si, že naše výlety do města budou problémem. Pokud chcete chodit několik hodin ve městě, víte, že váš malý pes bude unavený a musíte ho chytit do rukou. Ale pokud máte 2 psy?

Strávili jsme  ve Vídně skvělý čas a  psí kočárek  nám  hodně  pomohl. Byla jsem příjemně překvapena ,jak pohodlné je cestovat s kočárkem. Když jsme si vzali druhého pejska  Margo, přemýšleli jsme o kočárku, ale nekupovali jsme to kvůli různým pochybnostem. Byla to naše první výprava s kočárkem a byla naprosto dokonalá. Marvin&Margo si užil jízdu! 🙌 Pokud máte alespoň 2 psy, mohu to jen doporučit. Toto je Sportovní kočárek od Akinu http://Akinu

 

 

 

▪️There are many dog friendly hotels in Vienna . I can recommend Austria Trend Rathauspark Vienna . This 4* hotel is in the centrum of Vienna and 1 dog is just for 10€ 1night . http://www.austria-trend.at

Margo was first time in hotel , she celebrated her 1 Birthday there .

During the day we walked with stroller throught the city , went to the lunch , for coffee and nobody had a problem with our Dogs .

In the evening we let them sleep in hotel and went to the dinner .

 

So I can say that Vienna us Very dog friendly city , you certainly have to visit it with your Dogs and dog stroller.

▪️Ve Vídni je mnoho psí hotelů. Doporučuji Austria Trend Rathauspark Vídeň. Tento 4hvězdičkový hotel se nachází v centru Vídně a 1 pejsek je pouze za 10 € 1 noc. http://www.austria-trend.at

Margo byla poprvé v hotelu a oslavila tam své 1 narozeniny.

Během dne jsme chodili s kočárkem po městě, šli jsme na oběd ,na kávu a nikdo s našimi pejsky  neměl problém.

Večer jsme je nechali Marvina a Margo spát v hotelu a šli na večeři.

Takže mohu říci, že Vídeň je velmi Dog friendly město, určitě Videň musíte navštívit se svými pejski  a s psím kočárkem .